Sabtu, 30 Agustus 2014

για την ταλαιπ

Έχοντας να ασχοληθεί με θυμωμένος και αναστατωμένος πελάτες είναι μακράν μία από τις χειρότερες ευθύνες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε καθημερινή βάση στον κόσμο των πωλήσεων και των επιχειρήσεων.

Ωστόσο, η ευθύνη αυτή, όπως και τόσες άλλες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε καθημερινή βάση, απλά έρχεται με το έδαφος.

Οι πελάτες οργίζονται για όλα τα είδη των λόγων. Μερικά είναι θεμιτοί λόγοι. Μερικοί δεν είναι. Εν πάση περιπτώσει, αυτή είναι η δουλειά μας να εκτονώσει την κατάσταση. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να ηρεμήσει τον πελάτη σας και βάλτε τους στο ευκολία.

1 Δώστε τους το χέρι σας για να ταρακουνήσει

Όταν ήμουν στον τραπεζικό κλάδο, έχω δουλέψει πολλά χρόνια ως διευθυντής του υποκαταστήματος. Γλώσσα του σώματος ενός πελάτη θα μιλήσει όγκους καθώς πλησίαζαν το γραφείο μου. Η γλώσσα του σώματος μου επέτρεψε να προετοιμαστούν για το τι επρόκειτο να συμβεί.

Δεν είναι δύσκολο να πει πότε κάποιος είναι θυμωμένος. Το πρόσωπό τους scrunches. Χείλη τους σφίξτε, και τις ρυτίδες μέτωπό τους. Περπατούν γρήγορα με ένα σκοπό στο βήμα τους, και ξέρετε σημαίνουν επιχειρήσεων.

Η αντίδρασή μου σε αυτό το είδος της γλώσσας του σώματος ήταν να φτάσει το χέρι μου για να τους ως προσφορά ειρήνης. Το έκανα αυτό πριν είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσει εκδηλώνουν την οργή τους. Θα ήθελα στη συνέχεια ήρεμα συστηθώ και να ρωτήσω πώς θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτά.

Αυτή η τεχνική θα πιάσει τον πελάτη μακριά σας φρουρά, και τις πράξεις σας τον επαγγελματισμό και την ειλικρίνεια θα διευκολύνει την ένταση και να θέσει το σκεπτικό πίσω σε πελάτες σας διαδικασία σκέψης.

Αυτή η τεχνική είναι μακράν ο καλύτερος pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah  τρόπος για να ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση που έχει τη δυνατότητα να διογκωθεί.

2. συγγνώμη στον πελάτη σας

Μόλις έχετε τον πελάτη σας κάθεται και να έχουν τη δυνατότητα για να εξαερισμού, το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους της εταιρείας σας για τον τρόπο με τον οποίο τους έκανε να αισθάνονται, ή για την ταλαιπωρία που έχουν τεθεί μέσα.

Πραγματικά δεν έχει σημασία εάν ο πελάτης σας είναι σωστό ή λάθος, ζητώντας συγγνώμη για τον πελάτη σας είναι να είναι με κατανόηση για την κατάστασή τους. Αυτό δίνει στον πελάτη την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο πλευρό τους.

Να θυμάστε, όταν ένας πελάτης έχει ένα πρόβλημα, αυτό που θέλουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι για κάποιον να ακούσει το πρόβλημά τους και να έχουν μια κατανόηση του πού προέρχονται από.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να πάρει μια κακή κατάσταση και να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar