Sabtu, 30 Agustus 2014

πρέπει να σαρώσετε σε μι

Μήπως πολλοί από εμάς να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε εργάζονται αμισθί μέρος του χρόνου εργασίας για τα παντοπωλεία και μερικά καταστήματα οικιακών συσκευών; Είμαστε χτυπά το δικό μας αγαθά, δεν έχουν πάρει καμία έκπτωση τιμής για το σκοπό αυτό και την εξοικονόμηση αυτά τα χρήματα λιανοπωλητές.

Κάθε αυτο-εξυπηρετούν λωρίδα περιέχει τρεις παρα δύο αυτο-εξυπηρετούν σαρωτές. Οι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν κατά μέσο όρο από δύο έως τέσσερα αυτο-εξυπηρετούν λωρίδες. Οι έμποροι λιανικής πώλησης εξοικονόμησης σε κάθε κατάστημα κατά μέσο όρο από τέσσερα έως οκτώ μισθούς των ταμιών ανά κατάστημα. Ένας συνοδός έχει εκχωρηθεί σε αυτές τις μηχανές self-service. Υποθετικά, εάν οι αποθήκες πληρώνουν πλήρη ταμίες χρόνο 7 δολάρια ανά ώρα, είναι τώρα εξοικονόμηση $ 14,000 ετησίως σε δαπάνες μισθών για κάθε ταμείο που δεν έχουν να προσλάβει. Πολλαπλασιάζεται με οκτώ παρα τέσσερα ταμίες, κάθε κατάστημα εξοικονομεί $ 56,000 σε $ 112.000 ανά έτος για τα έξοδα των μισθών. Αυτό το απλό υπολογισμό ούτε καν να μετράνε και άλλα οφέλη που οι εταιρείες πληρώνουν για να τους ταμίες τους, όπως η υγειονομική περίθαλψη, επίδομα αδείας, επίδομα ασθενείας, 401 (k), συνταξιοδοτικές παροχές και βοήθεια δίδακτρα.

Είναι αυτές οι εξοικονομήσεις μετακυλίεται στον καταναλωτή; Όχι!

Γιατί θα πρέπει να δουλεύουμε έναν απλήρωτο μέρος του χρόνου εργασίας για τη βιομηχανία τροφίμων;

1. Αυτο-εξυπηρετούν σάρωση μηχανές δεν είναι πάντα φιλική προς το χρήστη

Όταν σακούλες των παντοπωλείων να γεμίσει και να έχετε πουθενά αλλού να βάλει τα παντοπωλεία σας, το μηχάνημα θα πει κάτι σαν "Παρακαλώ τοποθετήστε το στοιχείο σας πίσω στην τσάντα» και δεν είναι καν αφήσει να ξέρετε τι είναι το πρόβλημα. Οι λιχουδιές μηχάνημα που σας αρέσει είσαι ένας ηλίθιος. Το μηχάνημα είναι σπαταλάτε το χρόνο σας, ενώ ο συνοδός θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα.

2. Αυτο-εξυπηρετούν σάρωση μηχανήματα δεν σάρωση πάντα κάθε bar code.

Μερικά από τα μηχανήματα δεν σαρώσει δελτία επιστροφή μπουκάλι καταθέσεων, η οποία απαιτεί έναν υπάλληλο για να σαρώσετε μη αυτόματα τις αποδείξεις καταθέσεων. Αν δεν υπάρχει άλλο εμπόρευμα ότι το μηχάνημα δεν θα σαρώσει, ο συνοδός πρέπει επίσης να παρακάμψετε χειροκίνητα το σύστημα, το οποίο καταναλώνει περισσότερο χρόνο για τον πελάτη.

3. Αυτο-εξυπηρετούν σαρωτές δεν μπορεί να διορθώσει τις διακυμάνσεις των τιμών.

Εάν ένα στοιχείο που θα πρέπει να σαρώσετε σε μια ορισμένη τιμή, αλλά το σύστημα του καταστήματος σαρώνει το στοιχείο σε διαφορετική τιμή, ο συνοδός πρέπει να παρακάμψετε το χέρι του σαρωτή για να δώσει στον καταναλωτή τη σωστή τιμή.

4. Κίνδυνοι από αποξενώσει τους ηλικιωμένους

Αν είναι αυτο-σαρωτές πρόκληση για τους νεότερους ανθρώπους, φανταστείτε πόσο εκφοβιστικό τα μηχανήματα πρέπει να είναι για τους ηλικιωμένους. Μερικές φορές, η αντίληψη και όχι η πραγματικότητα μπορεί να υπαγορεύσει την επιτυχία ενός λιανοπωλητή. Αν ηλικιωμένους αντιλαμβάνονται ότι ταμία-σάρωση πρόκειται να καταργηθούν σταδιακά έως self-scanning, οι ηλικιωμένοι μπορεί να πάρει την επιχείρησή τους, όπου η ανθρώπινη επαφή είναι ακόμα χρησιμοποιηθεί.

5. σταθμούς φυσικού αερίου προσφέρουν μια μεταβολή της τιμής για την αυτο-εξυπηρετούν

Αν πλήρους εξυπηρετούν βενζινάδικα γίνονται όλο και πιο σπάνια, οι σταθμοί που εξακολουθούν να προσφέρουν πλήρεις υπηρεσίες και self-service συνδυασμοί προσφέρουν διαλείμματα των τιμών στους πελάτες που αντλεί τη δική

2 komentar: